Ciorba de vacuta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300gr carne de vita
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata mai mica
  • 1 cartof potrivit
  • 2 morcovi
  • 2 rosii mari
  • o mana de varza taiata julien
  • o cana bulion
  • Bors magic de la Delikat
  • 3-4 catei de usturoi pisati
  • sare, piper, ulei
  • smantana pt servit
  • Se pot face multe combinatii de legume. Eu am adaugat ce am avut pe-acasa. Daca gasiti praz, ii da un gust deosebit!

Mod de preparare

Se pune carnea taiata bucati, la foc potrivit, in putina apa cu ulei. Se lasa se se patrunda cam 10 minute dupa care se adauga legumele curatate si taiate cuburi(mai putin rosiile si varza), se presara sare si se acopera cu apa.

Cand ciorba incepe sa clocoteasca se adauga bulionul, rosiile decojite si taiate cuburi, varza taiata julien si praful de bors. Se condimenteaza dupa gust si se mai lasa pe foc pana cand carnea si legumele sunt fierte bine.

La final, dupa ce se ia de pe foc, se adauga usturoiul pisat. Se serveste cu smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise