ciorba die perisoare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g rasol de vita
  • 200g carne de porc
  • 100g orez
  • 4 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • marar verde
  • bors
  • pasta de tomate
  • cimbru,faina

Mod de preparare

Se pune la fiert rasolul de vita si zarzavatul. Intre timp se pregatesc perisoarele: carnea se amesteca cu 2 ceape verzi, cu orezul, cimbrul, sare, ou, faina si se fac gogonele care se pun in ciorba cand apa este fiarta in clocot. Se fierb 15-20 minute, apoi se adauga pasta de tomate, bors, dupa gust. Se servesc cu marar tocat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise