ciorbita de fasole uscata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • marar
  • zarzare verzi
  • rosii sau pasta de tomate

Mod de preparare

Fasolea se spala si se opareste apoi se pune la fiert. Se picura putin ulei si se fierbe pana cand fasolea este fiarta pe jumatate.

Intre timp se pregateste zarzavatul, se toaca ceapa, se rade morcovul si se adauga in ciorba.

Zarzarele se pun la fiert si se strecoara.

Cand fasolea este fiarta bine, se adauga rosiile sau pasta de tomate si zarzarele. Se mai fierbe 5 minute si se adauga marar verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise