Cirese trase prin ciocolatã cu înghetatã de iaurt si fructe de pãdure

Timp pregatire
11 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 60 g ciocolatã culinarã
  • 150 g cirese cu coditã de preferintã
  • înghetatã de iaurt si fructe de pãdure
  • optional topping si friscã pentru decor

Mod de preparare

Am pregãtit pentru o cinã cu prieteni, cum este timpul cireselor am pregãtit un desert deosebit si super simplu.

1) Ciocolata se rupe bucãti si se pune într-un recipient la topit pe baie de aburi, la foc mic cu grijã ca apa sa nu ajungã la ciocolatã...

Amestecã si pune ciresele spãlate, eu nu am gãsit cirese cu piciorute din pãcate...pentru cei care au , piciorutele sã nu le dati prin ciocolatã.

2)Pune ciresele în farfuri de servit sau cupe cu înghetatã

Pentru cei care preferã produsele light, folsiti ciocolatã neagrã si înghetatã speciale.

Poftã bunã

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise