Cirese trase prin ciocolatã cu înghetatã de iaurt si fructe de pãdure

Timp pregatire
11 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 60 g ciocolatã culinarã
  • 150 g cirese cu coditã de preferintã
  • înghetatã de iaurt si fructe de pãdure
  • optional topping si friscã pentru decor

Mod de preparare

Am pregãtit pentru o cinã cu prieteni, cum este timpul cireselor am pregãtit un desert deosebit si super simplu.

1) Ciocolata se rupe bucãti si se pune într-un recipient la topit pe baie de aburi, la foc mic cu grijã ca apa sa nu ajungã la ciocolatã...

Amestecã si pune ciresele spãlate, eu nu am gãsit cirese cu piciorute din pãcate...pentru cei care au , piciorutele sã nu le dati prin ciocolatã.

2)Pune ciresele în farfuri de servit sau cupe cu înghetatã

Pentru cei care preferã produsele light, folsiti ciocolatã neagrã si înghetatã speciale.

Poftã bunã

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise