Ciun Marocan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g boabe de naut
  • 200g griu [arpacas]
  • 5 cartofi potriviti [ marime]
  • 5 oua
  • 500g carne porc sau vita
  • ulei,sare ,piper, boia rosie+ 1 ardei rosu \' 1 legatura coriandru
  • condiment carne

Mod de preparare

Se pune nautul in apa pt 30 min[fierbe mai repede]

Cartofi se curata de coaja,se lasa intregi, carnea se taie bucati mari, ardeiul in 4 bucati

se pune totul intr-o oala , nautul se aseaza intr-o parte a oalei ,si in cealalta parte a oalei arpacasul, si ardeiul taiat, deasupra se aseaza carnea si cartofi , ouale se pun deasupra,se adauga apa cit sa cuprinda tot, ulei, sare, piper, boia , si condiment, totul dupa gust \'

Se presara coriandru tocat.

Lasati sa fiarba acoperit la foc cit mai mic timp de aproximativ 1,5-2 ore

se serveste cald

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise