Ciuperci cu maioneza si usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ciuperci - 3-4 catei de usturoi - 250 g maioneza - 1 lingura otet - o legatura patrunjel verde - sare

Mod de preparare

Ciupercile se curata,se spala bine si se pun la fiert cu 50 ml apa,putina sare si lingura de otet.Dupa ce au fiert se scurg de zeama si se taie feliute amestecandu-se cu maioneza in care au fost pusi cateii de usturoi zobiti.Se amesteca bine si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise