Ciuperci cu maioneza si usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ciuperci - 3-4 catei de usturoi - 250 g maioneza - 1 lingura otet - o legatura patrunjel verde - sare

Mod de preparare

Ciupercile se curata,se spala bine si se pun la fiert cu 50 ml apa,putina sare si lingura de otet.Dupa ce au fiert se scurg de zeama si se taie feliute amestecandu-se cu maioneza in care au fost pusi cateii de usturoi zobiti.Se amesteca bine si se presara pe deasupra patrunjel verde tocat.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise