Conopida pentru iarna

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Conopida
  • sare
  • apa
  • pungi de plastic

Mod de preparare

Conopida se rupe in buchetele si se pune in apa care fierbe, cu sare.

Lasam sa dea cateva clocote.

Strecuram conopida si o lasam sa se raceasca.

Cand este rece se pune in pungi de plastic pe care le legam la gura si le punem la congelator.

Conopida se poate folosi la ciorbe, mancaruri sau alte mancaruri care necesita conopida.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise