Crema de cafea

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru crema de baza:
  • 150ml frisca lichida neindulcita
  • 100ml lapte integral
  • 25g zahar brun
  • 25g zahar fin
  • 10g cafea solubila
  • Pentru garnituri:
  • ciocolata neagra
  • ciocolata tartinabila
  • cacao pudra sau orice altceva va este la-ndemana.

Mod de preparare

Incalzeste laptele si dizolva cafeaua in el. Bate frisca cu zaharul apoi incorporeaza laptele. Cu crema astfel obtinuta umple paharele in care doresti sa servesti cafeaua. Te poti juca putin asezand pe fundul unui pahar o bucatica de ciocolata amaruie sau o lingurita de ciocolata tartinabila, ori putina crema de nugat/praline si presara pe deasupra cacao pudra sau zahar pudra amestecat cu putina scortisoara.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise