Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

Ingrediente

  • - 250 gr creveti
  • - 250 ml smantana grasa
  • - o ceapa mica
  • - 50 gr unt
  • - 150 gr cascaval
  • - 200 gr paste colorate
  • - un praf de sare pentru fiert pastele

Mod de preparare

Prepararea este cum nu se poate mai simpla:

Puneti 2 litri apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe a fierbe apa adaugati pastele

Curatati si taiati ceapa cuburi. Puneti untul la topit intr-o tigaie. Peste unt adaugati ceapa si caliti-o.

Adaugati crevetii si gatiti la foc moderat cat fierb pastele (6-8 minute). Adaugati smantana.

Sosul e gata, daca doriti puteti aduga un praf de sare, pentru mine a fost OK fara sare.

Taiati cascavalul bucati, il puteti da prin razatoare sau prin tocatorul de legume.

Scurgeti pastele de apa si puneti-le intr-un bol mare. Adaugati sosul si cascavalul. Amestecati de 2, 3 ori si gata.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul LopFras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise