Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

Ingrediente

  • - 250 gr creveti
  • - 250 ml smantana grasa
  • - o ceapa mica
  • - 50 gr unt
  • - 150 gr cascaval
  • - 200 gr paste colorate
  • - un praf de sare pentru fiert pastele

Mod de preparare

Prepararea este cum nu se poate mai simpla:

Puneti 2 litri apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe a fierbe apa adaugati pastele

Curatati si taiati ceapa cuburi. Puneti untul la topit intr-o tigaie. Peste unt adaugati ceapa si caliti-o.

Adaugati crevetii si gatiti la foc moderat cat fierb pastele (6-8 minute). Adaugati smantana.

Sosul e gata, daca doriti puteti aduga un praf de sare, pentru mine a fost OK fara sare.

Taiati cascavalul bucati, il puteti da prin razatoare sau prin tocatorul de legume.

Scurgeti pastele de apa si puneti-le intr-un bol mare. Adaugati sosul si cascavalul. Amestecati de 2, 3 ori si gata.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul LopFras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise