Croque Monsieur

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii de paine
  • 1 lingura de unt
  • 1 felie de sunca
  • 2 sau 3 linguri de cascaval ras

Mod de preparare

1. Se ung ambele felii de paine cu unt, dar nu in strat prea gros!

2. Se pune sunca pe una dintre felii si cascavalul ras deasupra suncii.

3. Se acopera cu cealalta felie de paine.

4. Sandvisul se incalzeste timp de doua minute intr-un prajitor de sanvisuri sau timp de 3-5 minute pe gratarul incalzit, pana cand painea capata culoarea aurie.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise