Cuburi de pulpa de porc cu legume la cuptor

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pulpa de porc
  • .4 cartofi
  • .o mana de minicarote
  • .cateva buchetele de conopida
  • .2-3 catei de usturoi
  • .cimbru
  • .oregano
  • .boia dulce/iute(dupa preferinta)
  • .ulei de masline
  • .sare, piper

Mod de preparare

Pulpa de porc se spala , se lasa la scurs si se taie cubulate.Se face un bait din ulei de masline,boia, cimbru,oregano,usturoi pisat , sare ,piper cu care se unge carnea si se lasa asa sa stea la frigider circa 1 ora dupa care carnea se aseaza intr-o tava cu o cana de apa.Cartofii se cresteaza (acordeon) se ung cu putin ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper, se invelesc in folie de aluminiu si se aseaza in tava cu cuburi.Se da la cuptor pentru circa 30 min. dupa care tava se scoate si asezam deasupra cubuletelor minicarotele si buchetelele de conopida(dupa preferinta se poate folosi orice alte legume).Stropim legumele cu putin ulei ,condimentam cu sare si piper si dam la cuptor pana cand totul este gata si rumen.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise