Curry caraibian

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1piept de pui
  • 1ceapa mare
  • 4catei de usturoi
  • 50g radacina de ghimbir
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute rosu
  • 1ardei iute verde
  • 5rosii
  • 1cutie lapte de cocos
  • patrunjel verde
  • 1lingura ulei de palmier sau masline
  • sare

Mod de preparare

Pieptul taiat cubulete se lasa deoparte;in robot se pune ceapa, usturoi si restul legumelor,ghimbir,ardeiii,patrunjelul toate curatate spalate si taiate apoi se mixeaza bine pana se obtine o pasta;

In cratita cu ulei incins,se prajeste pasta obtinuta,dupa cateva minute se adauga carnea,se amesteca bine ca sa fie invelite toate bucatile cu pasta,se adauga rosiile taiate bucati,laptele de cocos,sare si se lasa pe foc mic pana scade

Se serveste imediat cu orice garnitura de orez sau cus-cus(eu am avut orez)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise