Fatush prefacut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 rosii
  • - 2 castraveti
  • - 2-3 morcovi
  • - o ceapa
  • - jumate de lamaie
  • - o manuta de patrunjel
  • - o tarta libaneza, paine libaneza
  • - ulei de masline
  • - otet
  • - sare dupa gust
  • - ulei pentru prajit

Mod de preparare

- Dupa ce se spala si se curata legumele, totul se taie cubulete.

- Painea libaneza se taie patratele 1-2cm si se prajestein uleiul bine infierbintat, dupa ce se face de culoare galbenue unchisa (nu sa fie arsa) se pune pe servetel de bucatarie sa se scurga uleiul.

- Se pun toate ingredientele intrun bol si se adauga 2 lingutite de otet, 3-4 linguri ulei de masline, sucul de la jumate de lamaie, se sareaza dupa gust si pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise