Felii de porc rumenite in sos dulce

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g pulpa porc
  • 1 lingurita zahar
  • 1 caciulie usturoi
  • 70 ml vin alb
  • 2-3 linguri untura
  • 1 lingura sos de soia
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Se fierbe carnea in apa cu sare pina cand este aproape fiarta.

Dupa ce a fiert o scoatem din apa , o lasam sa se raceasca putin si apoi o feliem.

Usturoiul curatit il taiem feliute subtiri.

Punem untura intr-o tigaie pina se topeste, adaugam usturoiul si il lasam 1 minut sa-si dezvolte araoma. Adaugam carnea asezonata si vinul, invartim apoi adaugam zaharul si sosul de soia.

Se serveste imediat cu ce garnitura preferati.

Pofta mare !

PS. Reteta o am din cartile lui Mircea Georgescu pe care le-am castigat...

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise