FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pt. 4 portii
  • 600 g ficatei pui
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei usturoi
  • 4 ciuperci medii
  • 100 g masline fara samburi
  • 300 ml suc rosii
  • 150 ml vin alb demidulce
  • 5-6 cipoline conservate
  • cimbru si tarhon
  • sare si piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ficateii. Cand sunt aproape facuti se adauga ciupercile taiate in cuburi mari, ceapa taiata marunt, maslinele taiate in doua, cipolinele, 2 catei de usturoi si vinul. Cratita se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana cand toate ingredientele sunt facute, dupa care se adauga sucul de rosii, ceilalti 2 catei de usturoi si se asezoneaza cu cimbru, tarhon, sare si piper. Se mai lasa pe foc cca 5 min.

Se servesc calzi cu mamaliguta.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise