File de pangasius rulat pe pat de ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de file de pangasius
  • 1/2 kg cuperci(eu am folosit creasta cocosului)
  • o ceapa
  • un morcov
  • sare,piper,ienibahar,cimbru,foaie de dafin
  • o ceasca de vin
  • 1/2 lamaie
  • 3 linguri ulei
  • 0 lingura de ulei de palmier

Mod de preparare

-Stropesc pestele cu zeama de lamaie.

-Calesc ceapa,adaug ciupecile,o ceasca de apa,condimentez si las sa scada (circa 15 minute)

-portionez fiecare bucata de peste in 3 parti,pe care le rulez cu, cate o felie de morcov.

-Tapetez un vas de yena cu ulei de palmier,asez un strat de ciuperci peste care asez rulourile. Acopar cu restul de ciuperci,adaug condimentele si vinul si dau la cuptorul incins pentru 40 minute. Servim cald cu mamliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise