Frigarui asortate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui- ½ buc
  • somon afumat- 100 gr- bucata intreaga
  • ardei gras rosu- ½ buc
  • ardei gras portocaliu- ½ buc
  • ceapa rosie- 1 buc mai mare
  • dovlecel- 4 rondele
  • ulei de masline- o lingura
  • sare, piper- dupa gust
  • oregano uscat- o lingurita
  • seminte de susan- o lingurita
  • betisoare de bambus pentru frigarui

Mod de preparare

Ttaiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm

Ttaiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in patru, iar felii de dovlecel pe jumatate.

puneti carnea de pui, pestele si legumele alternativ pe betisoarele de bambus (nu este nevoie sa inmuiati in apa betisoarele).

Ungeti frigaruile pe toate partile cu ulei de masline, condimentati cu sare si piper dupa gust si presarati deasupra oregano uscat.

Incalziti presa de la Breville Panini Maker si asezati frigaruile, inchizand usor si capacul, dar fara sa presati

Intoarceti frigaruile pe toate partile, sa se rumeneasca uniform

lLa final presarati seminte de susan si serviti alaturi de o salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise