frigarui libaneze

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g carne oaie
  • 300 g carne vita
  • 100 ml supa vita
  • 50 g coriandru
  • pasta ardei iute
  • 1 capatana usturoi
  • sare si piper.

Mod de preparare

Supa de vita impreuna cu condimentele se amesteca intr-un blender. Compozitia rezultata se omogenizeaza cu carnea tocata( ca la carnati). Se pune la frigider 3-4 zile.Se modeleaza pe bete de frigarui si se pun pe gratarul incins.

pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise