Friptura de pulpe de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 pulpe de pui
  • 5-6 cartofi
  • praz
  • 2-3morcovi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Peste pulpe se pune sare si piper se fac gauri in pulpe si in fiecare se pune care un catel de usturoi.

In tava punem pulpele de pui, cartofii , morcovii si prazul. Punem sare si piper si dam la cuptor pana cand carnea e facuta.

Cand friptura e gata scoatem afara din cuptor si punem putin suc de lamaie.

Enjoy.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise