Friptura in marinata de lapte

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 bucati de friptura
  • 500 ml lapte
  • sare
  • 4 catei de usturoi

Mod de preparare

Pentru 4 persoane se sareaza bine 12 bucati de carne. Peste ele se adauga laptele si usturoiul pisat. Daca este nevoie se mai adauga lapte pana se acopera carnea. Se lasa in marinata peste noapte. Se scoate carnea si se aseaza pe servetel, apoi se frige in ulei la foc potrivit.

Eu am gatit azi si aripioare de pui. Va prezint poza cu ce a mai ramas dupa cina! Scuze am ajuns tarziu si am uitat de poze! Se fac repede si sunt delicioase. Am folosit 1kg de apripi si 12 bucati de cotlet, 1 litru lapte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise