Fundite cu pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de fundite de 500 g (paste)
  • 1 piept de pui fiert
  • maioneza dintr-un ou
  • 1 ardei rosu
  • alune
  • ceapa taiata marunt
  • masline
  • o conserva boabe de porumb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Pieptul de pui fiert de taie cubulete mici si se amesteca cu ceapa, ardeiul taiat cubulete, alunele, maslinele, conserva de porumb, maioneza si pastele scurse.Se condimenteaza dupa gust.

Se orneaza cu frunze de patrunjel

Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise