Gazpacho este o reţetă spaniolă, o supă cremă rece de roşii, foarte gustoasă şi răcoritoare vara, care se prepară rapid şi uşor.
Se pun într-un blender roşiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sarea, piperul, oţetul, uleiul de măsline şi feliile de portocală curăţate de pieliţa albă şi se mixează.
Se pune supa în farfurie sau castron şi se ornează cu frunze proaspete de busuioc. Se pun câteva picături de ulei de măsline şi se serveşte rece cu crutoane. Gata! Rapid, delicios, sănătos!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise