Gazpacho cu portocala

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 roşii
  • un castravete potrivit
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 1/2 ceapă roşie
  • un căţel de usturoi
  • 2 felii de portocală
  • 1/2 linguriţă de chimen
  • busuioc uscat şi proaspăt
  • sare
  • piper
  • crutoane
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • o linguriţă de oţet balsamic.

Mod de preparare

Gazpacho este o reţetă spaniolă, o supă cremă rece de roşii, foarte gustoasă şi răcoritoare vara, care se prepară rapid şi uşor.

Se pun într-un blender roşiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sarea, piperul, oţetul, uleiul de măsline şi feliile de portocală curăţate de pieliţa albă şi se mixează.

Se pune supa în farfurie sau castron şi se ornează cu frunze proaspete de busuioc. Se pun câteva picături de ulei de măsline şi se serveşte rece cu crutoane. Gata! Rapid, delicios, sănătos!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise