Gazpacho

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceapa mica dulce
  • un ardei mare rosu
  • un ardei capia verde
  • 3 rosii
  • un castravete
  • 2-3 catei usturoi
  • 3-4 felii piine
  • otet de vin alb
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Toate legumele se curata si se taie bucati (nu conteaza marimea). Piinea se pune in putina apa rece, sa se inmoaie usor. Se amesteca toate ingredientele in mixer, pina se face o pasta ca o maioneza. Se potriveste de ulei, sare si otet dupa gust. Se adauga apoi la compozitie apa rece, treptat, potrivind-o de subtire. Pentru cine vrea supa mai fina se poate trece apoi prin sita. Se lasa citeva ore sa se macereze un pic. Daca nu, se poate servi imediat ce s-a racit.

Se serveste rece. Ideala pe timp de vara cind sint legumele coapte.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise