Gem de capsune

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg de capsune
  • 1 kg de zahar
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Capsunele curatate si spalate le pasez cu blenderul vertical, dar nu de tot. Se adauga zaharul,se pune vasul pe foc mare, amestecand mereu sa nu se lipeasca de fundul vasului; dupa 20 min de fiert se pune intr-o farfurie o lingurita din gem se lasa la frigider cateva minute, iar daca gemul este bine legat,se adauga zeama de lamaie iar dupa 1-2 clocote se opreste focul, se pune gemul fierbinte in borcane curate, se infileteaza bine capacele, apoi se depoziteaza la camara.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise