Gnocchi cu rosii si mozzarella la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g gnocchi
  • - 3-4 linguri ulei de masline
  • - 1 ceapa
  • - 1 ardei gras
  • - 2-3 rosii
  • - 75 g mozzarella
  • - cateva frunze busuioc
  • - 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se caleste ceapa si ardeiul taiate marunt si usturoiul zdrobit. Se adauga rosiile taiate cubulete si putina apa. Se fierbe circa 10-15 min pana sosul se ingroasa. Se adauga busuiocul.

Separat se fierbe gnocchi conform instructiunilor de pe pachet. Se lasa la scurs si apoi se aseaza intr-un vas termorezistent. Se toarna sosul de rosii si se adauga mozzarella. Se lasa la cuptor pana cand branza incepe sa se topeasca.

Se serveste calda.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise