Inel cu nutella

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 1cubulet de drojdie
  • 1ou
  • 70g unt
  • 120ml apa calda
  • 100g zahar
  • coaja rasa de lamaie si portocala
  • 3-4linguri nutella

Mod de preparare

Se dizolva drojdia cu putin zahar si putina apa calda iar dupa ce a dospit cateva minute se rastoarna in vasul cu faina cernuta,se adauga un praf de sare,restul de zahar,ou,coaja de citrice,restul de apa,se amesteca bine in robot,se adauga untul moale se amesteca din nou,iar cand aluatul a devenit elastic,se pune intr-un castron si se lasa la crescut.

Pe masa de lucru presarata cu faina,se intinde o foaie dreptunghiulara,se unge cu nutella,se ruleaza,se pune in forma de inel,se unesc capetele,cu un cutit bine ascutit se fac taieturi pe tot inelul,se lasa sa mai creasca 30min,se unge cu ou batut apoi la cuptor la foc mic 40min.

Dupa ce s-a racit se taie si se serveste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise