Inghetata de frisca cu nuci, alune, stafide si smochine si sos de capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 200 g frisca de smantana
  • 6 linguri zahar
  • 50 g nuca prajita si taiata bucatele
  • 50 g alune prajite si taiate bucatele
  • 50 g stafide
  • 50 g smochine
  • sos de capsuni Dr Oetker

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul, dupa care se adauga frisca, nucile , alunele, smochinele si stafidele, se amesteca totul usor si se pune in masina de inghetata. Se serveste cu sos de capsuni sau orice alt topping.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise