Jeg de ficatei cu ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ficatei de pasare 600 gr ,
  • ciuperci 500 gr,
  • ceapa verde 2 legaturi,
  • 1 capatana de usturoi,
  • piper boabe,
  • mustar 75 de gr,
  • ulei 150 ml,
  • sare ,
  • supa de pasare 200 ml,
  • marar 2 legaturi.

Mod de preparare

Dam o geana prin bucatarie si alegem un tuci mai pantecos si mai aratos de felul lui ,il clatim si il punem pe foc.

Venim cu uleiul pe care il lasam sa se incinga .

Luan ceapa ,o curatam si o taiem la 1 cm ,curatam si cateii de usturoi,ii facem feliute .

Ciupercile sa fie tinere si mici s-au daca este cazul le taiem in sferturi.

Calim cam la 7 minute ciupercile si verdeata.

Adaugam ficateii si ii patrundem bine dupa care venim cu supa de pasare si lasam pe foc sa scada.

Legam sosul cu mustar,sare si piper la aprecierea noastra,luam de pe foc si punem mararul

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise