Kebap

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g carne tocata de vita si oaie;
  • - 1 ceapa uscata;
  • - 1 legatura ceapa verde;
  • - 1 legatura usturoi verde;
  • - 2 oua;
  • - sare;
  • - piper;
  • - cimbru;
  • - 2 linguri de iaurt;

Mod de preparare

1. Se toaca carnea cat mai marunt si se pune intr-un bol.

2. Se adauga ceapa uscata tocata fin, capa verde si usturoiul verde tocate.

3. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, dupa gust.

4. Se adauga ouale si se omogenizeaza foarte bine.

5. Se lasa cam 1 ora sa se macereze.

6. Se formeaza apoi suluri din preparat pe bete de frigarui.

7. Se frig pe gratarul incins.

8. Se pot servi cu tzatzichi si pinici calde de casa.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise