Kebap

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g carne tocata de vita si oaie;
  • - 1 ceapa uscata;
  • - 1 legatura ceapa verde;
  • - 1 legatura usturoi verde;
  • - 2 oua;
  • - sare;
  • - piper;
  • - cimbru;
  • - 2 linguri de iaurt;

Mod de preparare

1. Se toaca carnea cat mai marunt si se pune intr-un bol.

2. Se adauga ceapa uscata tocata fin, capa verde si usturoiul verde tocate.

3. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, dupa gust.

4. Se adauga ouale si se omogenizeaza foarte bine.

5. Se lasa cam 1 ora sa se macereze.

6. Se formeaza apoi suluri din preparat pe bete de frigarui.

7. Se frig pe gratarul incins.

8. Se pot servi cu tzatzichi si pinici calde de casa.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise