Lichior de cafea

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g cafea si macinata proaspat

Mod de preparare

Se amesteca cu 1/2 l alcool de 90 grade; se pune intr-o sticla si se lasa sa stea 10-15 zile, dupa care se adauga un sirop preparat din 1/2 kg zahar si apa. Se lasa sa mai stea 15 zile. Se filtreaza si se pune la sticle.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise