Linte verde cu lamaie si carne de porc

Lintea se clateste in apa rece, apoi se fierbe in apa cu sare.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne taiata cubulete
  • 250 gr linte verde
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • lamaie

Mod de preparare

Lintea se clateste in apa rece, apoi se fierbe in apa cu sare.

Se curata si se taie ceapa, rosiile, usturoiul. Se calesc in putin ulei, se adauga si carnea cuburi si se inabusa pe foc, adaugand din cand in cand, apa calda.

Cand sunt gata, se amesteca cu lintea si se mai fierb impreuna aprox. 5 min.

Apoi inchidem focul si adaugam patrunjel tocat, din belsug si cubulete de lamaie cu tot cu coaja. Creaza un gust si un parfum care incanta papilele gustative. Sa incercati aceasta mancare este extraordinar de gustoasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise