Macaroane cu carne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g - carne tocata
  • 250g - macaroane
  • 1leg. - ceapa verde (100g)
  • 1 praz
  • 1-2 ardei gras
  • pasta sau suc tomate (dupa preferinta)
  • sare, piper

Mod de preparare

Se pune carnea la prajit la foc mediu cu sare, piper si alte condimente pentru carne. Cand e aproape gata se adauga legumele foarte bine spalate, apoi tocate. Se amesteca si se lasa la foc mic, acoperite.

Separat, se pun macaroanele la fiert in putina apa cu un varf de cutit de sare.

Cand totul e bine facut, se scurg macaroanele cu grija printr-o sitasi se adauga peste carne si legume (in cazul in care carnea are prea multa zeama se poate strecura putin pentru o structura mai bine definita).

In cele din urma se adauga pasta de tomate si se mai lasa la foc moderat pentru inca 3-5 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise