Macrou la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste (3-4 pesti)
  • 2 morcovi
  • 300g telina radacina
  • 1 pahar vin alb (200ml)
  • piper boabe, foi dafin, ulei
  • 2-3 linguri bulion
  • lamaie, verdeata, condimente pt. peste

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala, se da cu sare si se condimenteaza cu o ora inainte de preparare.

Ceapa taiata fideluta, morcovul taiat rondele si telina rasa pe rozatoare mare se calesc.Peste ele se adauga bulionul, vinul, piperul, foile de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se lasa la fiert cam 10 min.

Legumele astfel calite se aseaza intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se da la cuptor timp de 30 min. la foc potrivit

Se serveste cald presarat cu verdeata si rondele de lamaie.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise