Mancare cu fasole galbena si carne de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fasole galbena proaspata
  • 500 gr pulpe de pui dezosate
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 3 fire de cepa verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • 2 morcovi
  • marar verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper macinat.

Mod de preparare

Carnea de pui o spalam ,o taiem cubulete mai mari si o punem intr-o tigaie mai inalta in care am incins uleiul si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.Scoatem carnea astfel rumenita pe o farfurie iar in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt.Cand ceapa devine translucida adaugam morcovul curatat,spalat si taiat fasiute subtiri si usturoiul taiat marunt si mai lasam pe foc circa 1-2 min.Adaugam apoi in tigaie si bucatile de carne rumenite.Stingem totul cu apa fierbinte si lasam sa dea in cateva clocote.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Adaugam si fasolea spalata,curatata si rupta in bucati potrivite .Completam cu apa atata cat aceasta sa acopere totul..Lasam sa fiarba sub capac pana cand atat carnea cat si fasolea sunt bine facute apoi

adaugam pasta de tomate si mai lasati sa fiarba inca 5 minute.

La final adaugam mararul .Tragem de pe foc si ....................va astept la masa!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise