Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga.
Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga, apoi pipotele curatate si spalate; dupa ce s-a evaporat apa, se adauga ceapa si ardeiii taiati marunt, cartofii sferturi, vinul; dupa ce s-a evaporat alcoolul, se adauga pasta de ardei, rosiile pasate, 2 cani cu apa, dafinul si se lasa la fiert 30 minute.
Dupa acest timp, se condimenteaza dupa gust, se adauga usturoiul zdrobit, verdeata taiata marunt, iar, dupa ce a scazut, se opreste focul.
Serveste fiecare dupa preferinte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise