Mancare cu pipote de pui

Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g pipote de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 2-3 cartofi
  • 500 g rosii sau o cutie mare de rosii in bulion
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 50 ml vin alb
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • verdeata

Mod de preparare

Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga, apoi pipotele curatate si spalate; dupa ce s-a evaporat apa, se adauga ceapa si ardeiii taiati marunt, cartofii sferturi, vinul; dupa ce s-a evaporat alcoolul, se adauga pasta de ardei, rosiile pasate, 2 cani cu apa, dafinul si se lasa la fiert 30 minute.

Dupa acest timp, se condimenteaza dupa gust, se adauga usturoiul zdrobit, verdeata taiata marunt, iar, dupa ce a scazut, se opreste focul.

Serveste fiecare dupa preferinte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise