Marinata de plante aromatice pentru kebab la frigare

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita menta proaspata, tocata
  • 2-3 fire de sofran
  • 1/2 lingurita marar
  • 1 catel de usturoi, tocat marunt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri de vin alb
  • 1/2 lingurita sare

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, se adauga vinul, uleiul de masline si se lasa la macerat 2-3 ore. Cu acest amestec se unge kebabul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise