Marmeladă de caise

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 kg. miez de caise
  • 800 g. zahăr
  • puţin rom şi salicilat.

Mod de preparare

Se opăresc scurt caisele pentru a se curăţa mai bine de coajă, li se scot sâmburii şi miezul se dă prin maşina de tocat carne. Se pun la fiert într-o cratiţă smălţuită fără capac, adăugându-se zahărul, învârtind permanent preparatul cu o lingură de lemn. La sfârşit se adaugă romul şi salicilatul. Se toarnă fierbinte în borcanele încălzite înainte. Se leagă la gură cu celofan umezit, se lasă să stea învelit în şervete până a doua zi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise