Mujdei de usturoi verde

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fire usturoi verde
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura apa minerala
  • 1 lingurita otet sau zeama de lamaie
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Curatam usturoiul(lasand bulbul,tija si frunzele).

Taiem usturoiul in bucati mici(de aproximativ 1-2 cm)si mixam.

Adaugam rand pe rand uleiul,apa minerala si otetul sau zeama de lamaie si mixam.

Transferam mujdeiul intr-un bol si adaugam sare dupa gust.Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn.

Daca nu am consumat tot mujdeiul la o masa, acesta poate fi tinut la frigider ,acoperit cu folie alimentara.

Poate fi folosit la fripturi din carne de vita,porc,pasare,la peste sau legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise