Mujdei de usturoi verde

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fire usturoi verde
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura apa minerala
  • 1 lingurita otet sau zeama de lamaie
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Curatam usturoiul(lasand bulbul,tija si frunzele).

Taiem usturoiul in bucati mici(de aproximativ 1-2 cm)si mixam.

Adaugam rand pe rand uleiul,apa minerala si otetul sau zeama de lamaie si mixam.

Transferam mujdeiul intr-un bol si adaugam sare dupa gust.Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn.

Daca nu am consumat tot mujdeiul la o masa, acesta poate fi tinut la frigider ,acoperit cu folie alimentara.

Poate fi folosit la fripturi din carne de vita,porc,pasare,la peste sau legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise