Muschi in prapur de porc, pe gratar

Se intinde putin muschiuletul.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati muschiulet de porc
  • prapur de porc
  • 2 felii de cascaval
  • 2 fasii de jambon (sau sunca presata,sau muschiulet afumat)
  • sare
  • piper
  • maghiran

Mod de preparare

Se intinde putin muschiuletul cu un ciocan de snitele, apoi se condimenteaza cu un praf de sare, maghiran si piper.

Se intinde o bucata potrivita de prapur (se tine inainte un pic in apa cu otet, apoi se clateste in mai multe ape reci), apoi se asaza jambonul, deasupra cascavalul si apoi muschiuletul, se impacheteaza in prapur si apoi se frige (de preferat pe gratarul cu carbuni) pe gratar, asezat intai cu partea unde am strans prapurele, partea muschiului de porc, apoi se intoarce cu partea unde este jambonul.

Se serveste fierbinte, alaturi de o garnitura de orez sau legume trase la tigaie in unt.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise