Muss de portocale

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g miere
  • zeama de la 1 portocala
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 plic gelatina
  • 1/4 l apa

Mod de preparare

Fierbem mierea cu apa, pana da un clocot. O dam de pe foc, adaugam zeama de portocala si cea de lamaie si gelatina, mestecand pana la dizolvarea ei.Se strecoara printr-o sita deasa sau prin tifon si dupa ce s-a racit o punem la frigider pentru intarirea compozitiei. Cand acest lucru s-a obtinut, o batem cu telul sau o dam la blender pana se face o pasta spumoasa. O turnam in cupe pe care le tinem la frigider 2-3 ore inainte de a servi. POFTA BUNA copii !!!!! CUGETARE : Lucrurile valoreaza atat cat le facem sa valoreze. ( MOLIERE )

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise