Nacinca (garnitura)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - maruntaiele de gaina (ficatul, inima,pipota)
  • - 4 felii de paine
  • - o ceapa
  • - 5 linguri ulei
  • - 3 oua
  • - o ceasca de supa
  • - sare, piper

Mod de preparare

- Ceapa se caleste pana devine aurie, se adauga maruntaiele taiate cuburi, se calesc foarte putin, se laa la racit.

- Painea taiata cuburi, se inmoaie in supa

- Ouale se bat, se condimenteaza

Se incorporeaza toate ingredietele pregatite, se asaza intr-o cratita unsa cu unt, se unge cu putin ou (pastrat din cel batut) si se asaza pe baie de abur,pana se incheaga. Se lasa sa se raceasca putin si se rastoarna pe o farfurie intinsa. Se serveste ca garnitura la friptura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise