Omleta argeseana

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 ceapa mijlocie sau o legatura verde
  • 100g cas afumat
  • 100g slanina afumata
  • ulei
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se caleste pana devine sticloasa, se adauga slanina si se mai lasa 2-3 min. si se adauga oualele bine batute si sare. Inainte sa oprim focul cu 2-3 min presaram casul razuit si patrunjelul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise