orez cu pulpe de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 pulpe
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 pahare de orez

Mod de preparare

intro oala punem ulei sa se incinga adaugam ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare ,dupa un 1 min adaugam bucatile de carne si mai lasam circa 4 min,adaugam apa si lasam sa fiarba cand aproape ii fiarta carnea adaugam orezul spalat si strecurat piper vegeta dupa gust si o lingura de paste de tomate eu mai pun daca nu am bulion.Dupa circa 10 minute de lasat pe aragaz bagam oala la cuptor pt a nu se prinde orezu de fund pana se fierbe.Acest fel de mancare se poate manca cu muraturi este exceptional pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise