Ostropel de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii coapte bine
  • 8-10 rosii mici
  • o capatina usturoi
  • 1 lingurita delicat
  • 1/2 lingurita zahar
  • 50 ml. ulei
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Rosiile mari se dau prin masina de tocat,2 catei de usturoi se piseaza.In suculde rosii se amesteca mujdeiul, delicat,restul de usturoi nepisat, zaharul si faina bine amestecate. Se mai subtiaza cu putina apa,se adauga uleiul,apoi rosiile mici intregi si se dau la cuptor la foc mic.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise