Papricas cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de pui sau porc,
  • 500 g ciuperci proaspete Champignon,
  • 150 ml smantana,
  • un paharel vin alb sec,
  • o ceapa,
  • 4 catei de usturoi,
  • 3 linguri de ulei,
  • 2 linguri faina,
  • patrunjel verde,
  • cimbru,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara

Mod de preparare

Se taie carnea spalata si zvantata in cubulete apoi se prajeste in uleiul incins.

Cand incepe sa se rumeneasca usor se adauga si ceapa taiata fin si ciupercile feliate.

Se lasa sa se caleasca bine apoi se adauga smantana in care am amestecat bine faina.

Se toarna si paharelul de vin alb sec.

Se lasa sa clocoteasca cca 10 minute apoi se sareaza si condimenteaza dupa plac, apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin deasupra.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise