Papricas cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de pui sau porc,
  • 500 g ciuperci proaspete Champignon,
  • 150 ml smantana,
  • un paharel vin alb sec,
  • o ceapa,
  • 4 catei de usturoi,
  • 3 linguri de ulei,
  • 2 linguri faina,
  • patrunjel verde,
  • cimbru,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara

Mod de preparare

Se taie carnea spalata si zvantata in cubulete apoi se prajeste in uleiul incins.

Cand incepe sa se rumeneasca usor se adauga si ceapa taiata fin si ciupercile feliate.

Se lasa sa se caleasca bine apoi se adauga smantana in care am amestecat bine faina.

Se toarna si paharelul de vin alb sec.

Se lasa sa clocoteasca cca 10 minute apoi se sareaza si condimenteaza dupa plac, apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin deasupra.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise