Parjolute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne tocata - amestec
  • 1-2 - oua
  • 1-2 - felii paine
  • 1 - cartof
  • 6-8 - catei usturoi
  • verdeata (marar, patrunjel)
  • 1 - ceapa mica
  • 1 lingura - faina
  • sare, piper

Mod de preparare

Se uda si se stoarce painea.

Se fierbe cartoful si se piseaza.

Se toaca ceapa si se caleste

Se amesteca toate ingredientele (fara faina) pana se face o pasta omogena, dupa care se formeaza parjolute cu mainile ude; acestea se trec prin faina si se prajesc la foc mic - mediu in uleiul incins.

Pentru un plus de gust se poate adauga pasta de tomate la sfarsit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise