Pasta de ardei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 ardei rosii grasi
  • 2 rosii
  • 1ardei iute
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se spala ardei se curata si se taie in felii potrivite si feliile in doua .Ardeiul iute se taie felioare.Usturoiul se taie cuburi.Rosiile se taie in sferturi.

Intr-o oala cu fund dublu se incalzeste uleiul de masline si se pun ardeii si ardeiul iute,se presoara putina sare de bucatarie si se acopera cu un capac.

Se amesteca din cind in cind se adauga usturoiul si rosiile si se lasa pe foc mediu pina ardeii se inmoaie putin si rosiile au devenit sos.Se fierbe aproape 20 de minute la nevoie se adauga putina apa.

Se fierbe pina ardeii sau muiat si aproape numai sint lichide.Se da prin blender si se pune la borcan bineinseles ca inainte se dala gust de sare caci piper nu trebuie.Este o salata picanta care merge bine la bruschete cu mozarella sau la varza umpluta sau la ce doriti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise