Pasta geneveza pentru macaroane si alte paste fainoase

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mina de frunze de busuioc, spalate bine
  • 1 catel de usturoi
  • 30 gr seminte de pin
  • 30 gr brinza rasa
  • 30 gr brinza pecorina, rasa
  • 1 1/2 cesti ulei de masline extra virgin
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare

Se pun in blender frunzele de busuioc, ustoroiul si semintele de pin si se mixeaza. Se transfera amestecul intr-o supiera si se aduga brinza rasa si sarea.Se toarna cite putin ulei de masline , amestecindu-se pina la obtinerea unei paste fine

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise