Paste cu ragu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceapa
  • morcov
  • pasta de tomate
  • carne tocata(carne de porc)
  • paste
  • cascaval

Mod de preparare

Ragu este un sos(italia)care se prepara asa: 1 ceapa taiat se pune la calit in putin ulei,se adauga 1 morcov dat prin razatoare,se pune carne tocata(sau carne taiata cubulete mici)(totu dupa portile care le doriti)se calesc ff bine toate ,apoi se pune pasta de tomate si se lasa sa scada bine(daca aveti o frunzulita de busuioc e ff bine ,schimba gustu).Dupa ce pastele au fiert se adauga sosul, se amesteca,se pun in farfurie si seasupra se pune cascaval ras

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise