Paste cu spanac

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • 300 g paste penne Hutton
  • 300 g spanac
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2-3 linguri iaurt
  • 3-4 linguri ulei
  • sare, piper
  • suc de lamaie

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, timp de 7-10 minute.

In acest timp, se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste usor ceapa verde taiata rondele.

Se adauga frunzele de spanac si se continua calirea timp de 5-7 minute, pana ce acestea se inmoaie si scad in volum.

Se transfera in blender tot continutul din tigaie, se adauga iaurtul si se paseaza totul pana se obtine un sos cremos, uniform.

Se adauga dupa gust: sare, piper si suc proaspat de lamaie.

Pastele se scurg de apa, se aseaza pe platoul de servire si se stropesc cu sosul de spanac.

Se servesc imediat cu cascaval ras sau parmezan deasupra.

Reteta pregatita de Florentina @www.truedelights.ro cu paste oferite de Hutton.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise