Paste cu spanac

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • 300 g paste penne Hutton
  • 300 g spanac
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2-3 linguri iaurt
  • 3-4 linguri ulei
  • sare, piper
  • suc de lamaie

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, timp de 7-10 minute.

In acest timp, se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste usor ceapa verde taiata rondele.

Se adauga frunzele de spanac si se continua calirea timp de 5-7 minute, pana ce acestea se inmoaie si scad in volum.

Se transfera in blender tot continutul din tigaie, se adauga iaurtul si se paseaza totul pana se obtine un sos cremos, uniform.

Se adauga dupa gust: sare, piper si suc proaspat de lamaie.

Pastele se scurg de apa, se aseaza pe platoul de servire si se stropesc cu sosul de spanac.

Se servesc imediat cu cascaval ras sau parmezan deasupra.

Reteta pregatita de Florentina @www.truedelights.ro cu paste oferite de Hutton.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise